Nucleating Agent-2
bannergongchang
PP Clarifying Agent
Halo, ayo konsultasi produk!

Sugeng rawuh ing perusahaan kita

Tianjin Best Gain Science & Technology Co., Ltd. (China BGT) minangka entitas industri lan perdagangan sing melu produksi lan ngekspor bahan kimia teknologi tinggi. China BGT didegaké ing taun 2000. Produk utama yaiku macem-macem agen klarifikasi, agen inti liyane lan bahan tambahan kanggo plastik daur ulang sing wis diekspor menyang pirang-pirang negara ing Asia Tenggara, Timur Tengah lan Eropa meh udakara 20 taun kanthi apik lan kualitas stabil.

kasus kita

acara studi kasus kita

  • Clarifying agent can be used for enhancing the clarity and increasing heat resistance of polypropylene through nucleation of the polymer.
This also leads to enhanced stiffness of the molded part and to shorter cycle time during the molding process. 
This kind of products of such structural formula has been approved by FDA allowable using in food contacts in the world market.

    Agen Klarifikasi

    Agen klarifikasi bisa digunakake kanggo nambah kejelasan lan nambah resistensi panas polipropilena liwat inti polimer. Iki uga nyebabake nambah kaku ing bagean cetakan lan wektu siklus sing luwih cekak sajrone proses nyetak. Produk jenis formula struktural kasebut wis disetujoni dening FDA sing diidini nggunakake kontak panganan ing pasar donya.
    ndeleng liyane
  • By using Nucleating Agent, many characteristics of the product can be improved, including the firm of the material, yield strength in tension, strength of impact, flexural modulus, the temperature of heating distortion, stability. 
It is also can obviously improve the optical and mechanical performances of products. It is non-toxic white powder with non-odor.

    Agen Nuklir

    Kanthi nggunakake Agen Nuklir, akeh karakteristik produk sing bisa ditingkatake, kalebu bahan utama, ngasilake ketegangan, kekuatan pengaruh, modulus lentur, suhu distorsi pemanasan, stabilitas. Iki uga bisa nambah kinerja optik lan mekanik produk. Iki bubuk putih sing ora beracun kanthi ora ambu.
    ndeleng liyane
  • The Transparent Master Batch is suitable for incomplete crystal resin of PP & PE etc. It may enhance the products' transparency and surface fineness, tensile strength, rigidity, heat distortion temperature and size stability, reduce the shaping cycle. 
It is mainly applied in the modification of PP plastic-injection products and the manufacture of PP, PE high light transmittance thin film, e.g. food, cosmetics packing material, medical container etc.

    Masterbatch Transparan

    Transparan Master Batch cocog kanggo resin kristal PP & PE sing ora lengkap lan sapiturute. Iki bisa nambah transparansi produk lan permukaan sing apik, kekuatan tarik, kaku, suhu distorsi panas lan stabilitas ukuran, nyuda siklus mbentuk. Umume digunakake kanggo modifikasi produk injeksi plastik PP lan pabrik film tipis transmitansi cahya PE, PE, kayata panganan, bahan kemasan kosmetik, wadhah medis lsp.
    ndeleng liyane

produk kita

Produk kita njamin kualitas

  • 0

    Tanggal madeg

  • 0+

    Pengalaman Taun

  • 0+

    Penghargaan menang

  • 0%

    Kemajuan proyek

Kekuwatan kita

Layanan pelanggan, kepuasan pelanggan

Produk kita akeh digunakake Informasi paling anyar

Agen Nuklirat Transparan Dibenzylidene Sorbitol

Dibenzylidene sorbitol Agen Nuklir Transparan bisa dipérang dadi telung jinis. Generasi kaping pisanan yaiku DBS. Produk iki duwe tingkat permeabilitas lan rasa aldehida sing padhet. Kangge, amarga titik leleh kurang ...

Apa Agen Nuklir Transparan

Agen nuklear transparan umum bisa dipérang dadi rong jinis: senyawa organik lan senyawa anorganik. Agen Nuklir Anorganik umume oksida logam, kayata talc, silika, titanium dioxide, asam benzoat lan liya-liyane ....

Pangembangan Polipropilena

Amarga resistensi suhu dhuwur, gravitasi spesifik cahya, gampang diolah lan dibentuk, daur ulang gampang, lan rega murah, polipropilen digunakake ing industri kimia, serat kimia, alat rumah, kemasan, industri ringan lan industri liyane. Waduh ...

Nyuda Jerebu lan Nambah Transparansi Polipropilena

Agen Klarifikasi bisa digunakake kanggo nyuda kabut lan nambah kajelasan polipropilena liwat inti polimer. Iki uga nyebabake nambah kaku ing bagean cetakan lan wektu siklus sing luwih cekak nalika proses nyetak ....

Ngenteni Sampeyan ing Shenzhen 2021!

Chinaplas minangka salah sawijining pertunjukan paling apik ing dunia bahan baku karet lan plastik sing dihargai banget dening saben pengunjung lan pameran ing kana. Taun kepungkur, sajrone pameran, kabeh wong tetep semangat banget kanggo saben ...

ndeleng liyane