headbanner

Remover Bau

Halo, ayo konsultasi produk!

Remover Bau

Remover Bau minangka metode deodorant anyar sing bisa ngilangi lan nyedhot bau CO2, SO2, gas buang nitrogen oksida (NOX), amonia (NH3) lsp.

Bisa digunakake ing bahan PP, PE, PVC, ABS, PS, Cat lan Karet.


Detail Produk

Tag Produk

Remover Bauminangka salah sawijining jinis deodorant kanthi metode penyerapan lan reaksi lan uga duwe dispersi sing apik. Yen dibandhingake karo metode deodorant liyane, bisa ngilangi ambu cet lan plastik PP, PE, PVC, ABS, PS, karet tinimbang nggunakake aroma liyane kanggo nutupi.

Wis nyerep kuat CO2, SO2, gas buang nitrogen oksida (NOX), amonia (NH3) botol pestisida, botol kosmetik, botol minuman, aditif kimia, residu aroma, nanging bau asli plastik, karet, cat, tinta, cat ora bakal ganti.

Kabeh jinis ing ngisor iki ora duwe mambu kanthi non-beracun lan non-stimulasi sing wis lulus Sertifikasi SGS.

 

Ing ngisor iki minangka introduksi rinci kanggo saben jinis:

BT-100A

Fitur

Digawe saka zat mineral kanthi metode penyerapan utama. Minangka jinis umum kanggo panggunaan normal ing plastik kanthi bau kurang.

Lamaran

PP, PE, HDPE, PVC, PS, PA, ABS, EVA, bahan sepatu, karet, cat, mangsi, cat lsp.

Dosis

0,1% - 0,3% kanggo plastik, 0,8% -1% kanggo bahan karet.

Penampilan

Bubuk putih

 

BT-716

Fitur

Fungsi kasebut padha karo BT-100A, nanging dosis kurang.

Lamaran

PP, PE, HDPE, PVC, PS, PA, ABS, EVA, bahan sepatu, karet, cat, mangsi, cat lsp.

Dosis

0,05% - 0,1% kanggo plastik

Penampilan

Bubuk putih

 

BT-854

Fitur

Fungsi kasebut padha karo BT-100A kanggo ngilangi ambu sing kuat.

Lamaran

Sampeyan uga luwih apik kanggo aplikasi PVC sing alus.

Dosis

0,1% - 0,2%, biasane mung cukup nambah 0,1%.

Penampilan

Bubuk putih

 

BT-793

Fitur

Iki nggunakake teknologi ekstraksi meridian oyot kanthi metode decompose sing luwih apik.

Lamaran

Luwih becik digunakake ing PP, PE lan PVC alus.

Dosis

0,1% - 0,2%

Penampilan

Bubuk putih

 

BT-583

Fitur

Utamane kanggo ngolah umpluk plastik daur ulang.

Lamaran

Bisa digunakake ing umpluk busa, PP, PE, PVC, PS, ABS, EVA lan karet.

Dosis

2% - 4%

Penampilan

Bubuk putih

 

BT-267

Fitur

Umume digunakake kanggo produksi sepatu.

Lamaran

Bisa digunakake ing PP, PVC, PS, ABS lan PC lsp.

Dosis

0,05% - 0,2%

Penampilan

Bubuk putih

 

BT-120

Fitur

Biasane digunakake ing bahan karet.

Lamaran

Bahan bahan PP, PE, PVC, PS, PA, ABS lan sepatu.

Dosis

0,1% - 0,5%

Penampilan

Bubuk putih

 

BT-130

Fitur

Bisa ngilangi ambu saka plastik kanthi pengisi putih lan kalsium karbonat Prancis.

Lamaran

PP, PE, PVC, ABS, PS lan karet.

Dosis

0,4% 

Penampilan

Bubuk putih

 

Kemasan lan panyimpenan:

Penghapus bau minangka bentuk bubuk lan 15KG dikemas ing sak karton kanthi kemasan aluminium ing njero. Sampeyan kudu disimpen ing papan sing resik, berventilasi, garing kanthi panyimpenan 12 wulan.

 

Cathetan:

1. Para pembeli kudu milih jinis sing cocog karo ukuran ambune bahan kasebut.

2. Kita bisa ngilangi ambu liyane sing ora kasebut ing katalog iki, yen sampeyan ora bisa menehi judhule ambune, sampeyan mung ngirim conto cilik menyang kita, kita bisa nyoba ing laboratorium lan mbantu sampeyan njupuk keputusan jinis apa bisa digunakake.

Amarga ambu ora enak bahan kimia angel banget kanggo menehi asal usule, mula luwih becik sampeyan ngirim conto menyang tes laboratorium, supaya kita bisa nggawe jinis sing cocog kanggo lamaran sampeyan

 

(TDS lengkap bisa diwenehake saben panjaluk liwat Ninggalake Pesen Sampeyan)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita