headbanner

Agen Nuklir

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Stiffening Nucleator BT-9801Z

    Nucleator Stiffening BT-9801Z

    BT-9801Z kalebu uyah organik, nyebar, inersia kimia lan stabilitas panas sing apik.

    Iki digunakake khusus kanggo materi PP.

  • Stiffening Nucleator BT-20

    Nucleator Stiffening BT-20

    BT-20 yaiku karboksilat aromatik aluminium kanggo nambah kaku lan mupangat liyane saka Polyolefns.

    Iki bisa digunakake ing PP, PE, EVA, POE, PA, PES, POM, TPT lsp.  

     

  • Stiffening Nucleator BT-9806

    Nucleator Stiffening BT-9806

    BT-9806 Agen Nuklir Crystal-Crystal minangka produk paten teknologi dhuwur sing digawe saka bumi langka.

    Bisa digunakake kanggo ngasilake produk PP tabung PP-R, Penutupan, Otomotif lan Perkakas.

  • PET Nucleating Agent PET-98C

    Agen Nuklir PET PET-98C

    PET-98C yaiku Agen Nuklir Ngatur silikat kanggo nambah kualitas PET.

    Bisa digunakake ing plastik teknik PET.

  • PET Nucleating Agent BT-TW03

    Agen Nuklir PET PET-TW03

    PET-TW03 yaiku Polyester Nano-fiber Nucleator, ningkatake properti mekanik lan properti termal kanthi substansial, uga nduweni struktur khusus amarga polimer dhuwur bisa nembus dadi mikropore nukleator.

    Bisa digunakake ing PET lan PBT.

  • Polyester & Nylon Nucleator P-24

    Polyester & Nilon Nuklir P-24

    P-24 minangka senyawa fisik saka sawetara Agen Nuklir uyah natrium poliester rantai dawa kanggo nyepetake kristalisasi Poliester lan Nylon.

    Iki bisa digunakake kanggo PET, PBT lan Nylon.