headbanner

Agen Roso

Halo, ayo konsultasi produk!

Agen Roso

Agen Roso duweni macem-macem wangi sing bisa ditrapake.  

Iki digunakake ing kantong plastik, produk plastik, produk karet.


Detail Produk

Tag Produk

Ing Agen Roso bisa digunakake ing kanthong plastik, produk plastik, produk karet, dolanan plastik, negesake dupa, sepatu, spons, kerajinan, interior mobil, alat tulis, alat tulis, bagean perlengkapan rumah tangga uga sistem kemasan kesehatan, kaendahan lan kosmetik kanggo industri plastik, nggawe produk kasebut minangka fitur sing unik supaya luwih kompetitif ing pasar, nanging uga nambah potensial kanggo produk tambahan.

 

Kita bisa nyedhiyakake macem-macem wangi kaya ing ngisor iki:

Kategori kembang: Melati, osmanthus sing wangi manis, mawar, lavender, vanilla, gardenia, Magnolia, stroberi lan liya-liyane.

Kategori woh: Apel, jeruk nipis, stroberi, persik lan sapanunggalane.

Liyane: daging sapi panggang, Coklat, mint, rasa susu.

 

Informasi migunani:

Barang

Data

Apperance

Bubuk padhet

Lamaran

Plastik lan Karet

Dosis

0,2% - 0,3% 

Pengepakan

10 kg / tas

Cathetan: regane bakal ditawakake miturut syarat panuku babagan rasa.

 

Apa sing bisa ditindakake?

Kanthi rega sing cukup, wektu produksi sing efisien lan layanan purna jual sing apik, kita bakal menangake para pelanggan asing kanthi memuji. Produk kami wis diekspor menyang Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropa lan wilayah liyane. 
Tujuan Perusahaan: Kepuasan pelanggan minangka target kita, lan ngarep-arep nggawe hubungan kerja sama sing stabil karo jangka panjang karo para pelanggan kanggo ngembangake pasar. Nggawe sesuk sesuk bareng! Perusahaan regards "VIRTUE IKU PISAN LAN KEUNTUNGAN KANGGO" minangka ideologi pandhuan kita. Muga-muga bisa nyambung kanthi wiyar lan kerja sama karo luwih akeh pelanggan kanggo pembangunan lan mupangat bebarengan. Kita nampani calon pembeli kanggo ngubungi kita.

 

(TDS lengkap bisa diwenehake saben panjaluk liwat Ninggalake Pesen Sampeyan)

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita