headbanner

Agen Klarifikasi

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Clarifying Agent BT-9803

    Agen Klarifikasi BT-9803

    BT-9803 yaiku jinis adol massal Chloro DBS. Ora duwe bahan kimia viskositas, mula gampang diproses lan ora bakal tetep ana ing roller.

    Bisa digunakake ing PP lan LLDPE.

  • Clarifying Agent BT-9803M

    Agen Klarifikasi BT-9803M

    BT-9803M jinis MDBS sing populer kanggo agen klarifikasi sorbitol sing kalebu generasi kaping loro.

    Bisa digunakake ing PP lan LLDPE.

  • Clarifying Agent BT-9805

    Agen Klarifikasi BT-9805

    BT-9805 minangka agen klarifikasi adhedhasar kinerja tinggi lan sorbitol kanthi jeneng kimia DMDBS, kalebu generasi katelu.

    Bisa digunakake ing PP lan LLDPE.

  • Clarifying Agent BT-808

    Agen Klarifikasi BT-808

    BT-808 (Hyper Clarifier) minangka agen klarifikasi senyawa anyar sing dikembangake kanggo nambah suhu kristal kanthi kajelasan sing luwih apik.

    Bisa digunakake ing PP, PET, PA (Nylon) lan bahan liyane.

  • Transparent Masterbatch BT-800/ 810

    Masterbatch Transparan BT-800/810

    BT-800/810 mastbatch transparan kanthi operator resin PP ngemot 5% utawa 10% Klarifikasi Agen generasi nomer loro, padha fungsi karo BT-9803. Iki digunakake ing PP lan LLDPE.

  • Transparent Masterbatch BT-805/ 820

    Masterbatch Transparan BT-805/820

    BT-805/820 mastbatch transparan kanthi operator resin PP ngemot 5% utawa 10% Klarifikasi Agen nomer telu generasi, fungsi sing padha karo BT-9805. Iki digunakake ing PP lan LLDPE.