headbanner

Agen Klarifikasi BT-808

Halo, ayo konsultasi produk!

Agen Klarifikasi BT-808

BT-808 (Hyper Clarifier) minangka agen klarifikasi senyawa anyar sing dikembangake kanggo nambah suhu kristal kanthi kajelasan sing luwih apik.

Bisa digunakake ing PP, PET, PA (Nylon) lan bahan liyane.


Detail Produk

Tag Produk

BT-808 (Hyper Clarifier) minangka Agen Klarifikasi senyawa anyar sing dikembangake kanthi kinerja dhuwur kanggo nambah suhu kristal, kejelasan, tahan panas, kaku PP lan bahan liyane.

 

Kaluwihan kanggo nambah BT-808:

Bisa ngganti sifat optik materi PP, nambah kekuatan tarik, modulus lentur lan pengaruh materi. NggunakakeBT-808, area pangolahan bakal dilebokake kanthi stabilitas sing luwih apik ing retakan oksidatif lan proses bola-bali. Babar pisan ora ana ambu lan ora ngganggu rasa panganan.

 

Informasi migunani:

Barang

Data

Apperance

Wêdakakêna putih kanthi biru

Lamaran

PP, PET, PA (Nylon) lsp.

Dosis

0,05% -0,5%

Pengepakan

10 kg / tas

 

Apa Agent Nuklir?

Agen Nuklir minangka jinis aditif sing cocog kanggo plastik sing ora kristalisasi sing lengkap kayata polipropilen lan polietilen. Kanthi ngganti prilaku kristalisasi resin lan nyepetake tingkat kristalisasi, bisa nggayuh tujuan nyepetake siklus cetakan, nambah gloss permukaan sing jelas, kaku, suhu deformasi termal, kekuatan tarik lan resistensi pengaruh produk rampung.
Polimer sing diowahi dening Agen Nuklir, Ora mung njaga karakteristik asli polimer, nanging uga duwe rasio rega kinerja sing luwih apik tinimbang akeh bahan kanthi kinerja pangolahan sing apik lan aplikasi sing akeh. Nggunakake Agen Nuklir ing polipropilena ora mung njupuk gelas, nanging uga ngganti polimer liyane kayata PET, HD, PS, PVC, PC, lan liya-liyane kanggo nggawe kemasan panganan, implementasi medis, artikel budaya kanggo nyuplai saben dinane, njlentrehake bungkus lan barang-barang meja liyane.
CHINA BGT bisa nyedhiyakake macem-macem Agen Nuklir, kayata Agen Klarifikasi, Agen Nuklir kanggo nambah kaku lan Agen Nuklir Crystal-Crystal. Produk kasebut bisa digunakake ing PP, PE, PET, PBT, NYLON, PA, EVA, POM lan TPU lsp.


(TDS lengkap bisa diwenehake saben panjaluk liwat Ninggalake Pesen Sampeyan)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita