headbanner

Optical Optical OB

Halo, ayo konsultasi produk!

Optical Optical OB

Padhang Optik OBditambahake ing pirang-pirang bahan kanggo nyuda warna kuning, nambah keputihan, lan kanggo nambah padhang produk. Iki digunakake akeh ing pasar plastik. Amarga kemampuan sing padhang banget, stabilitas termal sing apik, lan kompatibilitas karo akeh polimer.


Detail Produk

Tag Produk

 

OB-1

CI

393

CAS No.

1533-45-5

Penampilan

Wêdakakêna kristal ijo semu kuning

Kasucian

≥98,5% min.

Titik lebur

357-360 ℃

Lamaran

Efek whitening lan brightening sing apik kanggo kain campuran poliester-katun. Utamane ing macem-macem jinis produk plastik kayata PET, PP, PC, PS, PE, PVC. Nanging gampang migrasi ing PE lan plastik suhu kurang.

Pengepakan

Drum serat 25kg nganggo PE liner.

 

OB

CI

184

CAS No.

7128-64-5

Penampilan

Bubuk putih semu kuning utawa susu

Kasucian

≥99,0% mnt.

Titik lebur

196-203

Lamaran

Agen pemutih sing apik kanggo PVC, PS, PE, PP, ABS, plastik termoplastik, serat asetat, cat, nutupi lan tinta cetak, lsp.

Pengepakan

Drum serat 25kg nganggo PE liner.

 

CBS-127

CI

378

CAS No.

40470-68-6

Penampilan

Bubuk kristal kuning cahya

Kasucian

≥99,0% mnt.

Titik lebur

190-200 ℃

Lamaran

Efek pemutih sing apik kanggo macem-macem produk plastik lan plastik, kayata PVC, Polipropilena, produk plastik kelas dhuwur transparan. Efek pemutih luwih apik banget. Utamane aplikasi ing produk alus PVC.

Pengepakan

Drum serat 25kg nganggo PE liner.

(Komentar: Informasi produk mung kanggo referensi. Kita ora tanggung jawab kanggo asil sing ora dikarepake utawa perselisihan paten sing disebabake.)

 

Cathetan: 

Brighteners Optical bisa digunakake kanthi nyedhot radiasi ultraviolet lan nyuda cahya biru. Lampu biru sing dipancarkan bakal nyuda warna kuning polimer. Ing ngarsane agen pemutih, kayata TiO2, panggunaan OB-1 bakal ngasilake putih utawa sarwa katon putih.
Agen Padhang Optik OB minangka padhang optik bobot molekul kelas thiophenediyl benzoxazole, cocog kanggo padhang optik polimer ing kabeh tahap pangolahan.
Ing CBS-127 minangka Brightener Optik sing ditrapake kanggo polimer, utamane kanggo produk PVC lan feniletilena. Bisa ditambahake ing polimer minangka pigmen. Werna putih sing padhang bakal kasedhiya ing produk yen ora konsentrasi sithikCBS-127bebarengan karo anatase titania. Konsentrasi sakaCBS-127 kudu nambah yen anatase rutanile titania bakal digunakake.

 

(Kanggo rincian lan TDS lengkap bisa diwenehake miturut panjaluk liwat Ninggalake Pesen Sampeyan)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita