headbanner

Polyester & Nilon Nuklir P-24

Halo, ayo konsultasi produk!

Polyester & Nilon Nuklir P-24

P-24 minangka senyawa fisik saka sawetara Agen Nuklir uyah natrium poliester rantai dawa kanggo nyepetake kristalisasi Poliester lan Nylon.

Iki bisa digunakake kanggo PET, PBT lan Nylon.


Detail Produk

Tag Produk

P-24 minangka senyawa fisik saka sawetara agen inti uyah natrium poliester rantai dawa kanggo nyepetake kristalisasi Poliester lan Nylon.

 

Fitur:

1. Siklus nyetak cekak lan nambah produktivitas.
2. Nambah demoulding.
3. Ngapikake stabilitas dimensi produk.
4. Ngurangi nyusut produk.
5. Nyegah stres produk.
6. Ngapikake sifat mekanik (nambah kekuatan tarik lan kekerasan).
7. Ngapikake gloss permukaan.

 

Informasi migunani:

Barang

Data

Apperance

Bubuk putih

Lamaran

PET, PBT, Nylon

Dosis

0,2% -1% (biasane udakara 0,5%)

Pengepakan

20 kg / tas

 

Apa Agent Nuklir?

Agen Nuklir minangka jinis aditif sing cocog kanggo plastik sing ora kristalisasi sing lengkap kayata polipropilen lan polietilen. Kanthi ngganti prilaku kristalisasi resin lan nyepetake tingkat kristalisasi, bisa nggayuh tujuan nyepetake siklus cetakan, nambah gloss permukaan sing jelas, kaku, suhu deformasi termal, kekuatan tarik lan resistensi pengaruh produk rampung.
Polimer sing diowahi dening Agen Nuklir, Ora mung njaga karakteristik asli polimer, nanging uga duwe rasio rega kinerja sing luwih apik tinimbang akeh bahan kanthi kinerja pangolahan sing apik lan aplikasi sing akeh. Nggunakake Agen Nuklir ing PP ora mung ngganti gelas, nanging uga ngganti polimer liyane kayata PET, HD, PS, PVC, PC, lan liya-liyane kanggo nggawe pengepakan panganan, implementasi medis, artikel budaya kanggo panggunaan saben dinane, njlentrehake bungkus lan barang-barang meja liyane.
CHINA BGT bisa nyedhiyakake macem-macem Agen Nuklir, kayata Agen Klarifikasi, Agen Nuklir kanggo nambah kaku lan Agen Nuklir Crystal-Crystal. Produk kasebut bisa digunakake ing PP, PE, PET, PBT, NYLON, PA, EVA, POM lan TPU lsp.

 

(TDS lengkap bisa diwenehake saben panjaluk liwat Ninggalake Pesen Sampeyan)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita