headbanner

Nucleator Stiffening BT-20

Halo, ayo konsultasi produk!

Nucleator Stiffening BT-20

BT-20 yaiku karboksilat aromatik aluminium kanggo nambah kaku lan mupangat liyane saka Polyolefns.

Iki bisa digunakake ing PP, PE, EVA, POE, PA, PES, POM, TPT lsp.  

 


Detail Produk

Tag Produk

Kanthi nggunakake produk iki, klien bisa nggawe botol, tutup, pipa PP lan komponen plastik liyane.

 

Efektif banget kanggo polyolefin kanthi nggunakake BT-20 kaya ing ngisor iki:

1. Mundhak suhu kristalisasi resin matrik;

2. Mundhak suhu distorsi panas resin matriks kanthi gedhe;

3. Ngunggahake kekuatan resin matrik sing kuat;

4. Ngunggahake kekuatan permukaan resin matrik;

5. Mundhak modulus fleksibel resin matrik;

6. Menehi transparansi resin matrik sing luar biasa;

7. Mundhak kekuwatan pangaruh resin matriks banget.

 

Informasi migunani:

Barang

Data

Apperance

Bubuk putih

Lamaran

PP, PE, EVA, POE, PA, PES, POM, TPTetc.

Dosis

0,1% -0,3%

Pengepakan

10 kg / tas

 

Apa Agent Nuklir?

Minangka modifikasi kristalisasi resin poliolefin, Agen Nuklirbisa nggawe produk plastik duwe kinerja pangolahan sing apik lan kinerja aplikasi sing luwih apik. Supaya bisa main kanthi mupangate saben wongAgen Nuklir, ing taun-taun pungkasan, arah pangembangan utama yaiku gabungan saka Agen Nuklir. Ana pengaruh sinergis sing signifikan saka struktur anorganik, organik utawa beda-beda sakaAgen Nuklir. Senyawa multikomponen minangka tren penting ing pangembangan aditif polimer modern. Nanging, adhedhasar sorbitolAgen Nuklir paling populer ing pasar donya saiki.
CHINA BGT bisa nyedhiyakake macem-macem Agen Nuklir, kayata Agen Klarifikasi, Agen Nuklir kanggo nambah kaku lan Agen Nuklir Crystal-Crystal. Produk kasebut bisa digunakake ing PP, PE, PET, PBT, NYLON, PA, EVA, POM lan TPU lsp.

 

(TDS lengkap bisa diwenehake saben panjaluk liwat Ninggalake Pesen Sampeyan)

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita