headbanner

Agen Klarifikasi BT-9805

Halo, ayo konsultasi produk!

Agen Klarifikasi BT-9805

BT-9805 minangka agen klarifikasi adhedhasar kinerja tinggi lan sorbitol kanthi jeneng kimia DMDBS, kalebu generasi katelu.

Bisa digunakake ing PP lan LLDPE.


Detail Produk

Tag Produk

Agen Klarifikasi BT-9805minangka sorbitol kinerja dhuwur adhedhasar generasi kaping telu (DMDBS) lan bisa nyuda kabut lan nambah kajelasan polipropilen liwat inti polimer. Iki uga bisa nambah resistensi panas, nambah kaku bagean sing dicetak lan dadi luwih cepet wektu siklus sajrone proses cetakan. Ora ono ambu lan cocog kanggo aplikasi kontak panganan. Produk jenis formula struktural kasebut wis disetujoni dening FDA sing diidini nggunakake kontak panganan ing saindenging jagad pasar

 

Informasi khusus:

Agen Klarifikasi BT-9805 bisa digunakake ing produksi bahan Topeng, bisa:

  • Nambah kejelasan PP.
  • Nambah padhang saka kain PP sing nyawiji.
  • Ningkatake kateguhan, resistensi pangaruh saka kain PP sing dileburake.
  • Nambah indeks leleh kanggo nyukupi kebutuhan kain sing dicairkan.

Nggunakake BT-9805, pangguna bisa langsung nambah bahan PP kanggo ngasilake produk jadi, masterbatch transparan PP lan PP sing diklarifikasi. Ana macem-macem produk sing bisa diproduksi kalebu omah-omah, kasus panyimpenan, kasus engsel urip, kontainer tembok tipis lan jarum suntik sing bisa digunakake lan botol cetakan polipropilena sing jelas kanggo obat-obatan, rempah-rempah, jus, saos, vitamin, lan botol bayi, lsp.

 

Informasi migunani:

Barang

Data

Apperance

Bubuk putih

Lamaran

PP, LLDPE

Dosis

0,2% -0,3%

Pengepakan

10 kg / tas

 

Apa Agent Nuklir?

Agen nuklir minangka jinis aditif sing cocog kanggo plastik sing ora kristalisasi sing lengkap kayata polipropilen lan polietilen. Kanthi ngganti prilaku kristalisasi resin lan nyepetake tingkat kristalisasi, bisa nggayuh tujuan nyepetake siklus cetakan, nambah gloss permukaan sing jelas, kaku, suhu deformasi termal, kekuatan tarik lan resistensi pengaruh produk rampung.
Polimer sing diowahi dening Agen nuklir, Ora mung njaga karakteristik asli polimer, nanging uga duwe rasio rega kinerja sing luwih apik tinimbang akeh bahan kanthi kinerja pangolahan sing apik lan aplikasi sing akeh. Nggunakake Agen Nuklir ing PP ora mung ngganti gelas, nanging uga ngganti polimer liyane kayata PET, HD, PS, PVC, PC, lan liya-liyane kanggo nggawe pengepakan panganan, implementasi medis, artikel budaya kanggo panggunaan saben dinane, njlentrehake bungkus lan barang-barang meja liyane.
CHINA BGT bisa nyedhiyakake macem-macem Agen Nuklir, kayata Agen Klarifikasi, Agen Nuklir kanggo nambah kaku lan Agen Nuklir Crystal-Crystal. Produk kasebut bisa digunakake ing PP, PE, PET, PBT, NYLON, PA, EVA, POM lan TPU lsp.


(TDS lengkap bisa diwenehake saben panjaluk liwat Ninggalake Pesen Sampeyan)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita