headbanner

Agen Klarifikasi BT-9803

Halo, ayo konsultasi produk!

Agen Klarifikasi BT-9803

BT-9803 yaiku jinis adol massal Chloro DBS. Ora duwe bahan kimia viskositas, mula gampang diproses lan ora bakal tetep ana ing roller.

Bisa digunakake ing PP lan LLDPE.


Detail Produk

Tag Produk

BT-9803 minangka kualitas Agen Klarifikasi Chloro-DBS kanthi kinerja dhuwur lan tanpa viskositas sajrone diproses.

 

Kauntungan produk:

  • Bisa nyuda kabut lan nambah kajelasan polipropilena.
  • Bisa nambah resistensi panas, saengga produk PP bisa digunakake ing oven gelombang mikro.
  • Bisa nambah kelancaran permukaan produk sing wis rampung.
  • Bisa nambah kaku bagian cetakan lan wektu siklus sing luwih cekak sajrone proses nyetak.
  • Cocog banget kanggo kontak panganan lan aplikasi medis.

BT-9803Agen Klarifikasi sing efektif banget kanggo polipropilena homopolymer, kopolimer acak. Bisa dicampur langsung karo materi PP ing aplikasi utawa nggawe masterbatch transparan sadurunge digunakake. Bisa menehi transparansi sing dhuwur, nambah resistensi panas lan nambah sifat mekanik ,. Bahan kimia sing dilaporake bakal ditrapake ing cetakan injeksi tembok sing tipis, ekstrusi lembaran film, cetakan jotosan lan cetakan rotasi. 

Pasar cetakan injeksi utama, ana macem-macem produk sing bisa diproduksi, kalebu omah, kasus panyimpenan, kasus engsel urip, wadhah tembok tipis lan jarum suntik sing bisa digunakake lan botol cetakan polipropilena sing jelas kanggo obat-obatan, rempah-rempah, jus, saos, vitamin, lan botol bayi .

 

Informasi migunani:

Barang

Data

Apperance

Bubuk putih

Lamaran

Bisa digunakake ing PP lan LLDPE

Dosis

0,2% -0,3%

Pengepakan

10 kg / tas

 

Apa Agent Nuklir?

Agen nuklir yaiku sejenis agen sing cocog kanggo plastik sing ora kristalisasi sing lengkap kayata polipropilen lan polietilen. Kanthi ngganti prilaku kristalisasi resin lan nyepetake tingkat kristalisasi, bisa nggayuh tujuan nyingkat siklus cetakan, nambah gloss permukaan sing transparan, kaku, suhu deformasi termal, kekuatan tarik lan resistensi pengaruh produk rampung.
Polimer sing diowahi dening Agen Nuklir, Ora mung njaga karakteristik asli polimer, nanging uga duwe rasio rega kinerja sing luwih apik tinimbang akeh bahan kanthi kinerja pangolahan sing apik lan aplikasi sing akeh. Nggunakake Agen Nuklir ing polipropilena ora mung ngganti gelas, nanging uga ngganti polimer liyane kayata PET, HD, PS, PVC, PC, lan liya-liyane kanggo nggawe kemasan panganan, pasokan medis, artikel budaya kanggo digunakake saben dinane, njlentrehake kertas bungkus lan barang-barang meja kelas liyane.
CHINA BGT bisa nyedhiyakake macem-macem Agen Nuklir, kayata Agen Klarifikasi, Agen Nuklir kanggo nambah kaku lan Agen Nuklir Crystal-Crystal. Produk kasebut bisa digunakake ing PP, PE, PET, PBT, NYLON, PA, EVA, POM lan TPU lsp.

 

(TDS lengkap bisa diwenehake saben panjaluk liwat Ninggalake Pesen Sampeyan)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita