headbanner

Agen Klarifikasi BT-9803M

Halo, ayo konsultasi produk!

Agen Klarifikasi BT-9803M

BT-9803M jinis MDBS sing populer kanggo agen klarifikasi sorbitol sing kalebu generasi kaping loro.

Bisa digunakake ing PP lan LLDPE.


Detail Produk

Tag Produk

BT-9803M minangka agen panjelasan sorbitol adhedhasar kinerja tinggi (MDBS) kanthi kualitas sing luwih apik. Tumindak kasebut minangka Agen Klarifikasi, kanthi nggawe pirang-pirang spherulit ukuran cilik (<1μm) sajrone adhem lebur polipropilena. Spherulite cilik iki nyebabake polipropilena sing nambah kejelasan lan nyuda kabut tinimbang polipropilena sing ora diklarifikasi. Formula struktural produk iki wis disetujoni dening FDA sing diidini nggunakake kontak panganan ing pasar donya.

 

Kauntungan produk:

  • Bisa nyuda kabut lan nambah kajelasan polipropilena.
  • Bisa nambah resistensi panas, saengga produk PP bisa digunakake ing oven gelombang mikro.
  • Bisa nambah kelancaran permukaan produk sing wis rampung.
  • Bisa nambah kaku bagian cetakan lan wektu siklus sing luwih cekak sajrone proses nyetak.
  • Cocog banget kanggo kontak panganan lan aplikasi medis. 

 

Informasi migunani:

Barang

Data

Apperance

Bubuk putih

Lamaran

Bisa digunakake ing PP lan LLDPE

Dosis

0,2% -0,3%

Pengepakan

10 kg / tas

 

Apa Agent Nuklir?

Agen nuklir minangka jinis aditif sing cocog kanggo plastik sing wis kebak crystallized kayata PP lan PE. Kanthi ngganti prilaku kristalisasi resin lan nyepetake tingkat kristalisasi, bisa nggayuh tujuan nyepetake siklus cetakan, nambah gloss permukaan sing jelas, kaku, suhu deformasi termal, kekuatan tarik lan resistensi pengaruh produk rampung.
Polimer sing diowahi dening Agen Klarifikasi, Ora mung nahan fitur asli polimer, nanging uga duwe rasio rega kinerja sing luwih apik tinimbang akeh bahan kanthi kinerja pangolahan sing apik lan aplikasi sing akeh. Nggunakake Agen Nuklir ing PP ora mung ngganti gelas, nanging uga ngganti polimer liyane kayata PET, HD, PS, PVC, PC, lan liya-liyane kanggo nggawe kemasan panganan, implementasi medis, artikel budaya kanggo panggunaan saben dinane, klarifikasi bungkus lan barang-barang meja kelas liyane.
CHINA BGT bisa nyedhiyakake macem-macem Agen Nuklir, kayata Agen Klarifikasi, Agen Nuklir kanggo nambah kaku lan Agen Nuklir Crystal-Crystal. Produk kasebut bisa digunakake ing PP, PE, PET, PBT, NYLON, PA, EVA, POM lan TPU lsp.


(TDS lengkap bisa diwenehake saben panjaluk liwat Ninggalake Pesen Sampeyan)

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita