headbanner

Masterbatch Transparan BT-805/820

Halo, ayo konsultasi produk!

Masterbatch Transparan BT-805/820

BT-805/820 mastbatch transparan kanthi operator resin PP ngemot 5% utawa 10% Klarifikasi Agen katelu generasi, fungsi sing padha karo BT-9805. Iki digunakake ing PP lan LLDPE.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka rinci:

BT-805/820: Resin PP ngemot 5% utawa 10% Klarifikasi Agen katelu generasi, fungsi sing padha karo BT-9805.

BT-805/820 cocok kanggo resin kristal PP & LLDPE sing ora lengkap lan liya-liyane. Iki bisa nambah transparansi produk lan permukaan sing apik, kekuatan tarik, kaku, suhu distorsi panas lan stabilitas ukuran, nyuda siklus mbentuk.

Umume digunakake kanggo modifikasi produk injeksi plastik PP lan produksi PP, film tipis transmisi ringan LLDPE, kayata panganan, bahan kemasan kosmetik, wadhah medis lsp.

 

Informasi migunani:

Barang

Data

Apperance

Butiran PP Putih

Lamaran

PP, LLDPE

Dosis

3% -5%, 1% -3%

Pengepakan

25 kg / tas

 

Apa Agent Nuklir?

Agen Nuklir yaiku sejenis agen sing cocog kanggo plastik sing ora ana kristal sing lengkap kayata PP lan PE. Kanthi ngganti prilaku kristalisasi resin lan nyepetake tingkat kristalisasi, bisa nggayuh tujuan nyingkat siklus cetakan, nambah gloss permukaan sing transparan, kaku, suhu deformasi termal, kekuatan tarik lan resistensi pengaruh produk rampung.
Polimer sing diowahi dening Agen Nuklir, Ora mung njaga karakteristik asli polimer, nanging uga duwe rasio rega kinerja sing luwih apik tinimbang akeh bahan kanthi kinerja pangolahan sing apik lan aplikasi sing akeh. Nggunakake Agen Nuklir ing PP ora mung ngganti gelas, nanging uga ngganti polimer liyane kayata PET, HD, PS, PVC, PC, lan liya-liyane kanggo nggawe pengepakan panganan, pasokan medis, artikel budaya kanggo saben dinane, njlentrehake kertas bungkus lan barang-barang meja kelas liyane.
CHINA BGT bisa nyedhiyakake macem-macem Agen Nuklir, kayata Agen Klarifikasi, Agen Nuklir kanggo nambah kaku lan Agen Nuklir Crystal-Crystal. Produk kasebut bisa digunakake ing PP, PE, PET, PBT, NYLON, PA, EVA, POM lan TPU lsp.

 

(TDS lengkap bisa diwenehake saben panjaluk liwat Ninggalake Pesen Sampeyan)

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita