headbanner

Profil Perusahaan

Halo, ayo konsultasi produk!
about

Tianjin Best Gain Science & Technology Co., Ltd. (CHINA BGTminangka entitas industri lan perdagangan sing melu produksi lan ngekspor bahan kimia teknologi tinggi. CHINA BGT digawe ing taun 2000. Produk utama yaiku macem-macem agen klarifikasi, agen inti liyane lan aditif kanggo plastik daur ulang sing wis diekspor menyang pirang-pirang negara ing Asia Tenggara, Timur Tengah lan Eropa udakara 20 taun kanthi apik lan stabil kualitas

CHINA BGT bisa nyedhiyakake macem-macem agen inti, kayata agen klarifikasi, agen inti kanggo nambah kekakuan lan agen inti β-Crystal. Produk kasebut bisa digunakake ing PP, PE, PET, PBT, NYLON, PA, EVA, POM lan TPU lsp. CHINA BGT uga bisa menehi sentralisasi macem-macem bahan tambahan kanggo ngolah produk plastik daur ulang, kayata Penghapus Bau, Penghilang Tinta, Penghapus Stiker, Agen Rasa lan liya-liyane kanggo mbantu pangguna ngirit biaya lan ngasilake bathi ing produksi. CHINA BGT uga bisa menehi sentralisasi macem-macem bahan tambahan kanggo ngolah produk plastik daur ulang, kayata Penghapus Bau, Penghilang Tinta, Penghapus Stiker, Agen Rasa lan liya-liyane kanggo mbantu pangguna ngirit biaya lan ngasilake bathi ing produksi.

Tianjin Best Gain Science & Technology Co., Ltd. (CHINA BGTminangka entitas industri lan perdagangan sing melu produksi lan ngekspor bahan kimia teknologi tinggi. CHINA BGT digawe ing taun 2000. Produk utama yaiku macem-macem agen klarifikasi, agen inti liyane lan aditif kanggo plastik daur ulang sing wis diekspor menyang pirang-pirang negara ing Asia Tenggara, Timur Tengah lan Eropa udakara 20 taun kanthi apik lan stabil kualitas

CHINA BGT bisa nyedhiyakake macem-macem agen inti, kayata agen klarifikasi, agen inti kanggo nambah kekakuan lan agen inti β-Crystal. Produk kasebut bisa digunakake ing PP, PE, PET, PBT, NYLON, PA, EVA, POM lan TPU lsp. CHINA BGT uga bisa menehi sentralisasi macem-macem bahan tambahan kanggo ngolah produk plastik daur ulang, kayata Penghapus Bau, Penghilang Tinta, Penghapus Stiker, Agen Rasa lan liya-liyane kanggo mbantu pangguna ngirit biaya lan ngasilake bathi ing produksi. CHINA BGT uga bisa menehi sentralisasi macem-macem bahan tambahan kanggo ngolah produk plastik daur ulang, kayata Penghapus Bau, Penghilang Tinta, Penghapus Stiker, Agen Rasa lan liya-liyane kanggo mbantu pangguna ngirit biaya lan ngasilake bathi ing produksi.

VIRTUE IKI PALING PERTAMA lan LABA PASTI. Iki minangka ideologi pandhuan ing bisnis.

VIRTUE IKI PALING PERTAMA lan LABA PASTI. Iki minangka ideologi pandhuan ing bisnis.

Dadi teknologi tinggi, BGT produk duwe karakteristik kajelasan dhuwur, ora ana keracunan, ora ana ambu ora enak lan wis lulus "Tes Keamanan & Toxisitas Pangan" lan tes RoHS dening SGS. Produk kasebut bisa ditrapake ing kontak panganan. China BGT bakal dikhususake kanggo ningkatake kerja sama sing cedhak lan dawa karo perusahaan liyane ing luar negeri lan domestik, adhedhasar produksi teknologi. China BGT bakal nyedhiyakake kanggo klien kanthi produk sing ora mung apik, nanging uga kanthi kualitas stabil, jujur ​​uga layanan sing luwih apik. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web: www.bgtcn.com lan www.sekrokimia.cn utawa hubungi kita liwat kothak email kaya sing kacathet ing situs web.