headbanner

Brightener Optik CBS-127

Halo, ayo konsultasi produk!

Brightener Optik CBS-127

Padhang Optik CBS-127ditambahake ing pirang-pirang bahan kanggo nyuda warna kuning, nambah keputihan, lan kanggo nambah padhang produk. Iki digunakake akeh ing pasar plastik. Amarga kemampuan sing padhang banget, stabilitas termal sing apik, lan kompatibilitas karo akeh polimer.


Detail Produk

Tag Produk

OB-1

CI

393

CAS No.

1533-45-5

Penampilan

Wêdakakêna kristal ijo semu kuning

Kasucian

≥98,5% min.

Titik lebur

357-360 ℃

Lamaran

Efek whitening lan brightening sing apik kanggo kain campuran poliester-katun. Utamane ing macem-macem jinis produk plastik kayata PET, PP, PC, PS, PE, PVC. Nanging gampang migrasi ing PE lan plastik suhu kurang.

Pengepakan

Drum serat 25kg nganggo PE liner.

 

OB

CI

184

CAS No.

7128-64-5

Penampilan

Bubuk putih semu kuning utawa susu

Kasucian

≥99,0% mnt.

Titik lebur

196-203

Lamaran

Agen pemutih sing apik kanggo PVC, PS, PE, PP, ABS, plastik termoplastik, serat asetat, cat, nutupi lan tinta cetak, lsp.

Pengepakan

Drum serat 25kg nganggo PE liner.

 

CBS-127

CI

378

CAS No.

40470-68-6

Penampilan

Bubuk kristal kuning cahya

Kasucian

≥99,0% mnt.

Titik lebur

190-200 ℃

Lamaran

Efek pemutih sing apik kanggo macem-macem produk plastik lan plastik, kayata PVC, Polipropilena, produk plastik kelas dhuwur transparan. Efek pemutih luwih apik banget. Utamane aplikasi ing produk alus PVC.

Pengepakan

Drum serat 25kg nganggo PE liner.

(Komentar: Informasi produk mung kanggo referensi. Kita ora tanggung jawab kanggo asil sing ora dikarepake utawa perselisihan paten sing disebabake.)

 

Cathetan:

OB-1 bisa Ngapikake keputihan Polimer Daur Ulang: Kanthi nggunakake padhang optik, bahan bahan daur ulang bisa ditambah kanthi menehi warna putih sing luwih seragam. OB-1 bakal nambah keputihan, aplikasi serat normal mung mbutuhake 200-300 ppm ing polimer anyar, nanging bahan daur ulang bisa mbutuhake 300-450 ppm. Kecerahan optik efektif banget kanggo nambah tampilan polimer utawa serat. Polimer nilon kelas off utawa kelas loro uga bisa ditambah kanthi cara sing padha. 
OB nduweni resistensi panas banget, sifat pemutih sing luar biasa, cahya sing cepet lan volatilitas sing sithik. Aplikasi utama kalebu serat, artikel cetakan, film lan sheet. Uga bisa digunakake ing lacquer sing cetha, lacquer pigmen, cat, tinta cetak lan kulit sintetis. Bakal ngasilake padhang kanthi dyestuff, sing arah banget kanggo macem-macem warna. 
CBS-127 minangka Brightener Optik sing ditrapake kanggo polimer, utamane kanggo produk PVC lan feniletilena. Bisa ditambahake ing polimer minangka pigmen. Werna putih sing padhang bakal kasedhiya ing produk yen ora konsentrasi sithik CBS-127 bebarengan karo anatase titania. Konsentrasi sakaCBS-127 kudu nambah yen anatase rutanile titania bakal digunakake.

 

(Kanggo rincian lan TDS lengkap bisa diwenehake saben panjaluk liwat "Ninggalake Pesen Sampeyan”)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita