headbanner

Nucleator Stiffening BT-9801Z

Halo, ayo konsultasi produk!

Nucleator Stiffening BT-9801Z

BT-9801Z kalebu uyah organik, nyebar, inersia kimia lan stabilitas panas sing apik.

Iki digunakake khusus kanggo materi PP.


Detail Produk

Tag Produk

BT-9801Z bisa digunakake kanggo nambah suhu crystallizing PP lan kanggo nyepetake kecepatan kristalisasi, kanggo ningkatake kristalisasi resin lan kanggo nggoleki struktur gandum kristal kanthi nyedhiyakake inti kristal, mula bisa nambah kinerja optik lan mekanik produk .

Agen iki ditrapake kanggo modifikasi inti kanggo produk PP lan diverifikasi minangka bahan kimia non-toksik dening Pusat Pencegahan lan Kontrol Penyakit sing ana gandhengane karo China.

 

Informasi migunani:

Barang

Data

Apperance

Bubuk putih

Lamaran

PP

Dosis

0,1% -0,2%

Pengepakan

10 kg / tas

 

Apa Agent Nuklir?

Minangka modifikasi kristalisasi resin poliolefin, Agen Nuklirbisa nggawe produk plastik duwe kinerja pangolahan sing apik lan kinerja aplikasi sing luwih apik. Supaya bisa main kanthi terus bathi kanggo saben Agen Nuklir, ing taun-taun pungkasan, arah pangembangan utama yaiku gabungan saka Nucleating Agent. Ana pengaruh sinergis sing signifikan saka struktur Nucleat anorganik, organik utawa bedaing Agen Senyawa multikomponen minangka tren penting ing pangembangan aditif polimer modern. Nanging, Agen Nuklir adhedhasar sorbitol paling populer ing pasar dunya.
CHINA BGT bisa nyedhiyakake macem-macem Agen Nuklir, kayata Agen Klarifikasi, Agen Nuklir kanggo nambah kaku lan Agen Nuklir Crystal-Crystal. Produk kasebut bisa digunakake ing PP, PE, PET, PBT, NYLON, PA, EVA, POM lan TPU lsp.


(TDS lengkap bisa diwenehake saben panjaluk liwat Ninggalake Pesen Sampeyan)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita