headbanner

PET Sticker Remover BT-336

Halo, ayo konsultasi produk!

PET Sticker Remover BT-336

BT-336 dirancang kanggo mbusak stiker ing permukaan PET kanthi suhu sithik. 

Iki ditrapake kanggo kabeh jinis stiker ing permukaan bahan substrat PET.


Detail Produk

Tag Produk

Kauntungan nggunakake BT-336 kaya ing ngisor iki:

1. Ora ngrusak bahan substrat sawise diresiki, ora kuning lan rapuh.

2. Copot stiker sak tenane lan polutan liyane sekaligus.

3. Prosese gampang lan efektif, rampung sak suwene, regane murah.

4. Inodor, ora beracun, ora bisa ngregeti lingkungan. Produksi resik.

 

Informasi migunani:

Barang

Data

Apperance

Wangun liguid

Lamaran

Plastik lan Karet

Dosis

Minangka saben TDS

Pengepakan

Drum plastik 25kg / plastik

 

Tulung Elinga:

1 product Produk iki kudu disimpen ing papan sing adhem kanthi adhem.

2 、 Nyemprotake mripat kanthi sembrono, coba banyu bening sing akeh kanggo disiram.

3 、 Sarung tangan permen karet dibutuhake nalika digunakake.

 

Apa sing bisa ditindakake?

Kanthi produk kelas kapisan, layanan sing apik, pangiriman cepet lan rega sing paling apik, kita entuk pujian saka para pelanggan manca. Produk kita wis diekspor menyang Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropa lan wilayah liyane. 
"VIRTUE IKU PISAN LAN KEUNTUNGAN KANGGO"iki minangka ideologi pandhuan ing bisnis. 
Dadi teknologi tinggi, CINA BGT produk duwe karakteristik kajelasan dhuwur, ora ana keracunan, ora ana ambu lan wis lulus "Tes Keamanan & Toksisitas Pangan" lan tes RoHS dening SGS. Produk kasebut bisa ditrapake ing kontak panganan.
CHINA BGT bakal dikhususake kanggo ningkatake kerja sama sing cedhak lan dawa karo perusahaan liyane ing luar negeri lan domestik, adhedhasar produksi teknologi. CINA BGT bakal nyedhiyakake kanggo klien kanthi produk sing ora mung apik, nanging uga kanthi kualitas stabil, jujur ​​uga layanan sing luwih apik.

 

(Kanggo rincian lan TDS lengkap bisa diwenehake miturut panjaluk liwat Ninggalake Pesen Sampeyan)

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita