headbanner

Agen Nuklir PET PET-TW03

Halo, ayo konsultasi produk!

Agen Nuklir PET PET-TW03

PET-TW03 yaiku Polyester Nano-fiber Nucleator, ningkatake properti mekanik lan properti termal kanthi substansial, uga duwe struktur khusus amarga polimer dhuwur bisa nembus dadi mikropore nukleator.

Bisa digunakake ing PET lan PBT.


Detail Produk

Tag Produk

PET-TW03 dikembangake kanthi serat nano, sing kuase kemurniane nganti 99,8%, diameter partikele 20-50nm lan dawane 500-1500nm. Produk iki kalebu jinis nilai tambah tinggi lan agen nano inti kinerja tinggi sing bisa nambah sifat kristal lan nuklir poliester (PET, PBT).

Kasedhiya kinerja dhuwur sing signifikan ing fungsi kristal lan nuklir nalika ditambah dadi leleh polimer, amarga struktur srystal simetris lan micromesh nano-fibrous bakal dibentuk. Struktur nano-fibrous spesifik nyebabake inti karo fungsi ganda kristalisasi inti lan peningkatan serat.

 

Informasi migunani:

Barang

Data

Apperance

Bubuk putih

Lamaran

PET, PBT

Dosis

0,3% -0,5%

Pengepakan

10 kg / tas

 

Apa Agent Nuklir?

Agen Nuklir minangka jinis aditif sing cocog kanggo plastik sing ora kristalisasi sing lengkap kayata polipropilen lan polietilen. Kanthi ngganti prilaku kristalisasi resin lan nyepetake tingkat kristalisasi, bisa nggayuh tujuan nyepetake siklus cetakan, nambah gloss permukaan sing jelas, kaku, suhu deformasi termal, kekuatan tarik lan resistensi pengaruh produk rampung.
Polimer sing diowahi dening Agen Nuklir, Ora mung njaga karakteristik asli polimer, nanging uga duwe rasio rega kinerja sing luwih apik tinimbang akeh bahan kanthi kinerja pangolahan sing apik lan aplikasi sing akeh. Nggunakake Agen Nuklir ing PP ora mung ngganti gelas, nanging uga ngganti polimer liyane kayata PET, HD, PS, PVC, PC, lan liya-liyane kanggo nggawe pengepakan panganan, implementasi medis, artikel budaya kanggo panggunaan saben dinane, njlentrehake bungkus lan barang-barang meja liyane.
CHINA BGT bisa nyedhiyakake macem-macem Agen Nuklir, kayata Agen Klarifikasi, Agen Nuklir kanggo nambah kaku lan Agen Nuklir Crystal-Crystal. Produk kasebut bisa digunakake ing PP, PE, PET, PBT, NYLON, PA, EVA, POM lan TPU lsp.

 

(TDS lengkap bisa diwenehake saben panjaluk liwat Ninggalake Pesen Sampeyan)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita