headbanner

Padhang Optik

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Optical Brightener OB-1

    Brightener Optik OB-1

    Padhang Optik OB-1ditambahake ing pirang-pirang bahan kanggo nyuda warna kuning, nambah keputihan, lan kanggo nambah padhang produk. Iki digunakake akeh ing pasar plastik. Amarga kemampuan sing padhang banget, stabilitas termal sing apik, lan kompatibilitas karo akeh polimer.

     

  • Optical Brightener OB

    Optical Optical OB

    Padhang Optik OBditambahake ing pirang-pirang bahan kanggo nyuda warna kuning, nambah keputihan, lan kanggo nambah padhang produk. Iki digunakake akeh ing pasar plastik. Amarga kemampuan sing padhang banget, stabilitas termal sing apik, lan kompatibilitas karo akeh polimer.

  • Optical Brightener CBS-127

    Brightener Optik CBS-127

    Padhang Optik CBS-127ditambahake ing pirang-pirang bahan kanggo nyuda warna kuning, nambah keputihan, lan kanggo nambah padhang produk. Iki digunakake akeh ing pasar plastik. Amarga kemampuan sing padhang banget, stabilitas termal sing apik, lan kompatibilitas karo akeh polimer.