headbanner

Warta

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Agen Nuklirat Transparan Dibenzylidene Sorbitol

    Dibenzylidene sorbitol Agen Nuklir Transparan bisa dipérang dadi telung jinis. Generasi kaping pisanan yaiku DBS. Produk iki duwe tingkat permeabilitas lan rasa aldehida sing padhet. Kangge, amarga titik leleh kurang ...
    Waca liyane
  • Apa Agen Nuklir Transparan

    Agen nuklear transparan umum bisa dipérang dadi rong jinis: senyawa organik lan senyawa anorganik. Agen Nuklir Anorganik umume oksida logam, kayata talc, silika, titanium dioxide, asam benzoat lan liya-liyane ....
    Waca liyane
  • Pangembangan Polipropilena

    Amarga resistensi suhu dhuwur, gravitasi spesifik cahya, gampang diolah lan dibentuk, daur ulang gampang, lan rega murah, polipropilen digunakake ing industri kimia, serat kimia, alat rumah, kemasan, industri ringan lan industri liyane. Waduh ...
    Waca liyane
  • Nyuda Jerebu lan Nambah Transparansi Polipropilena

    Agen Klarifikasi bisa digunakake kanggo nyuda kabut lan nambah kajelasan polipropilena liwat inti polimer. Iki uga nyebabake nambah kaku ing bagean cetakan lan wektu siklus sing luwih cekak nalika proses nyetak ....
    Waca liyane
  • Ngenteni Sampeyan ing Shenzhen 2021!

    Chinaplas minangka salah sawijining pertunjukan paling apik ing dunia bahan baku karet lan plastik sing dihargai banget dening saben pengunjung lan pameran ing kana. Taun kepungkur, sajrone pameran, kabeh wong tetep semangat banget kanggo saben ...
    Waca liyane