headbanner

Penghilang Tinta BT-301/302

Halo, ayo konsultasi produk!

Penghilang Tinta BT-301/302

BT-301/302 minangka cairan kanggo ngilangi warna bahan PP lan PE tanpa suhu sing dibutuhake.

Iki kanggo ngilangi tinta cetakan PP Knitting Bag.


Detail Produk

Tag Produk

BT-301/302minangka cairan kanggo ngilangi warna bahan PP lan PE tanpa suhu sing dibutuhake. Iki dites adhedhasar tinta cetak ing tas film ing omah lan luar negeri. Bisa cepet lan efektif ngresiki tinta cetak sing cethek lan noda liyane sing nyebabake polusi lingkungan ing permukaan daur ulang PP Knitting Bag lan ngasilake warna bahan sing resik lan putih.

 

Informasi migunani:

Barang

Data

Apperance

Wangun liguid

Lamaran

Plastik lan Karet

Dosis

Minangka saben TDS

Pengepakan

Drum plastik 25kg / plastik

 

Tulung Elinga:

1 product Produk iki kudu disimpen ing papan sing adhem kanthi adhem.

2 、 Nyemprotake mripat kanthi sembrono, coba banyu bening sing akeh kanggo disiram.

3 、 Sarung tangan permen karet dibutuhake nalika digunakake.

 

Apa sing bisa ditindakake?

Umume masalah antarane supplier lan klien amarga komunikasi sing kurang. Secara budaya, para panyedhiya bisa ora gelem takon babagan perkara sing ora dingerteni. Kita ngilangi alangan kasebut supaya sampeyan bisa entuk apa sing dikarepake kaya sing dikarepake. Wektu pangiriman luwih cepet lan produk sing sampeyan pengin minangka Kriteria.
"VIRTUE IKU PISAN LAN KEUNTUNGAN KANGGO". Kita janji bisa duwe kemampuan nyedhiyakake kualitas apik lan produk rega sing cukup kanggo para pelanggan. Kanthi kita, keamanan sampeyan dijamin. 
Muga-muga bisa dirungokake saka sampeyan, manawa sampeyan minangka pelanggan sing balik utawa sing anyar. Muga-muga sampeyan bisa nemokake apa sing sampeyan goleki ing kene, yen ora, hubungi langsung. Kita bangga karo layanan lan respon pelanggan sing misuwur. Matur nuwun kanggo bisnis lan dhukungan!

 

(Kanggo rincian lan TDS lengkap bisa diwenehake miturut panjaluk liwat Ninggalake Pesen Sampeyan)

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita