headbanner

Tinta Remover BT-300

Halo, ayo konsultasi produk!

Tinta Remover BT-300

BT-300 minangka cairan kanggo ngilangi warna bahan PP lan PE tanpa suhu sing dibutuhake.

Iki kanggo ngilangi tinta cetakan film PP lan PE.


Detail Produk

Tag Produk

BT-300minangka cairan kanggo ngilangi warna bahan PP lan PE tanpa suhu sing dibutuhake. Iki dites adhedhasar tinta cetak ing tas anyaman ing omah lan ing luar negeri. Bisa cepet lan efektif ngresiki tinta cetak sing cethek lan noda liyane sing nyebabake polusi lingkungan ing permukaan produk daur ulang PP lan PE lan ngasilake warna bahan sing resik lan putih.

 

Kaluwihan:

  1. Ora ana bahan bahan mbebayani kayata fosfor lan nitrit lsp.
  2. Ora prelu menehi suhu kanggo ngirit energi kanthi biaya pangolahan sing murah.
  3. Cocog kanggo produksi massal kanthi cepet, amarga mung butuh 0,5 ~ 1 jam.
  4. Bisa ditrapake sacara universal kanggo tas utuh utawa potongan.
  5. Ora perlu luwih akeh peralatan.
  6. Dirancang tanpa bahan sing mbebayani lan banyu limbah ora ana polusi.

 

Informasi migunani:

Barang

Data

Apperance

Wangun liguid

Lamaran

Plastik lan Karet

Dosis

Minangka saben TDS

Pengepakan

Drum plastik 25kg / plastik

 

Tulung Elinga:

1 product Produk iki kudu disimpen ing papan sing adhem kanthi adhem.

2 、 Nyemprotake mripat kanthi sembrono, coba banyu bening sing akeh kanggo disiram.

3 、 Sarung tangan permen karet dibutuhake nalika digunakake.

 

Apa sing bisa ditindakake?

Umume masalah antarane supplier lan klien amarga komunikasi sing kurang. Secara budaya, para panyedhiya bisa ora gelem takon babagan perkara sing ora dingerteni. Kita ngilangi alangan kasebut supaya sampeyan bisa entuk apa sing dikarepake kaya sing dikarepake. Wektu pangiriman luwih cepet lan produk sing sampeyan pengin minangka Kriteria.
"VIRTUE IKU PISAN LAN KEUNTUNGAN KANGGO". Kita janji bisa duwe kemampuan nyedhiyakake kualitas apik lan produk rega sing cukup kanggo para pelanggan. Kanthi kita, keamanan sampeyan dijamin. 
Muga-muga bisa dirungokake saka sampeyan, manawa sampeyan minangka pelanggan sing balik utawa sing anyar. Muga-muga sampeyan bisa nemokake apa sing sampeyan goleki ing kene, yen ora, hubungi langsung. Kita bangga karo layanan lan respon pelanggan sing misuwur. Matur nuwun kanggo bisnis lan dhukungan!

 (Kanggo rincian lan TDS lengkap bisa diwenehake miturut panjaluk liwat Ninggalake Pesen Sampeyan)

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita