headbanner

Aditif kanggo Plastik Daur Ulang

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Odor Remover

    Remover Bau

    Remover Bau minangka metode deodorant anyar sing bisa ngilangi lan nyedhot bau CO2, SO2, gas buang nitrogen oksida (NOX), amonia (NH3) lsp.

    Bisa digunakake ing bahan PP, PE, PVC, ABS, PS, Cat lan Karet.

  • Flavouring Agent

    Agen Roso

    Agen Roso duweni macem-macem wangi sing bisa ditrapake.  

    Iki digunakake ing kantong plastik, produk plastik, produk karet.

  • Ink Remover BT-301/ 302

    Penghilang Tinta BT-301/302

    BT-301/302 minangka cairan kanggo ngilangi warna bahan PP lan PE tanpa suhu sing dibutuhake.

    Iki kanggo ngilangi tinta cetakan PP Knitting Bag.

  • Ink Remover BT-300

    Tinta Remover BT-300

    BT-300 minangka cairan kanggo ngilangi warna bahan PP lan PE tanpa suhu sing dibutuhake.

    Iki kanggo ngilangi tinta cetakan film PP lan PE.

  • PET Sticker Remover BT-336

    PET Sticker Remover BT-336

    BT-336 dirancang kanggo mbusak stiker ing permukaan PET kanthi suhu sithik. 

    Iki ditrapake kanggo kabeh jinis stiker ing permukaan bahan substrat PET.